Torusni transformatoriTrafcoPodrškaNarudzbenica
  For the PC
Uvod
Cenovnik
Narudžbenica
Soft Start
Tube Audio
Software
Download
Upitnik
Mailing lista
Kontakt
We ship worldwide

Naša radionica izrađuje Torusne Transformatore snaga od 20-4000VA i autotransformatore do 5000VA. Jezgra naših transformatora su izgrađena od najkvalitetnijeg uvoznog trafo lima oznake 3407, vakumirana u visokom vakumu kako bi se izbeglo zujanje transformatora.
Transformatori su motani domaćom i uvoznom lak žicom kvaliteta L2/4 i L2/5. Proveru kvaliteta i usklađenosti sa odgovarajućim standardima. (ateste) uradio je Elektrotehnički institut “Nikola Tesla” u Beogradu.

Transformatori se isporučuju sa priborom za montažu (dve gumene podloške, metalni držači zavrtanj sa maticom) koji je uračunat u cenu.


Trafco jezgra transformatora su izrađena od
kvalitetnog uvoznog trafo lima oznake 3407,
vakumirana lakom kako bi se izbeglo zujanje transformatora.
Transformatori su motani uvoznom TENVEX 200 i domaćom lak žicom kvaliteta G2. Transormatori su usklađeni sa
odgovarajućim standardima i CE normama EU Trafco ima sertifikovan menadžment kvaliteta prema SRPS ISO 9001:2015 koji je verifikovao EVROCERT.

Standardna oprema Trafco transformatora uključuje sledeće:

Ambalaža: Kartonska ambalažna kutija prilagođena veličini trafoa obezbeđuje bezbedan transport i skladištenje.

Pribor za montažu (gumene podloške, metalni držač, vijak
sa maticom i podloškama)

Uputstvo za upotrebu

Transformatori su standardno opremljeni TERMO osiguračima koji prekidaju njegovo napajanje ukoliko dođe do prekomernog zagrevanja (115 - 130 °C).

Uzroci prekomernog zagrevanja transformatora mogu biti sledeći: transformator je preopterećen, transformator je u kratkom spoju, primarni napon je veći od nazivnog (preko 5%), transformator se nalazi u okruženju sa povišenom temperaturom, transformator je neispravan.
Na ovaj način želimo da zaštitimo korisnika od eventualne štete uzrokovane pregrevanjem transformatora kao što su oštećenje uređaja,
požar objekta itd. Takođe smo u mogućnosti da zamenimo pregoreli termo osigurač i uz minimalne troškove ponovo stavimo u funkciju neoštećeni transformator čime kupca lišavamo dodatnog troška za kupovinu novog.

2 trenutno online
Home Trafco Podrška
Ukupno poseta: 311306